Vinkkejä ja vihjeitä

Oikean kumppanin löytäminen

Deittailuvihjeitä – Näin löydät oikean kumppanin

Nettideittailu on oma maailmansa. Jos se on sinulle uutta, voi olla fiksua miettiä hieman, miten aiot rakentaa profiilisi, millaisia kuvia valitset, miten kuvailet itseäsi ja miten sitten otat yhteyttä ihmisiin, jotka vaikuttavat kiinnostavilta.

On olemassa muutamia sudenkuoppia – asioita, jotka toimivat huonosti deittisivustoilla – ja toisia asioita, jotka tuovat sinulle parempaa menestystä.

Esitämme tässä muutamia deittailuvihjeitä. Lue ne ja käytä hyväksesi. Muista kuitenkin, että jos joku vihje ei sinusta toimi, niin voit ohittaa sen. Loppujen lopuksihan kyse on siitä, että tapaat jonkun, jonka kanssa sovit yhteen sellaisena kuin olet.

Saadaksesi lisätietoja tietystä aihealueesta napsauta linkkiä avataksesi linkin artikkeliin.

A hug

Yhdeksän artikkelia hyviä deittailuvihjeitä

  • Mitä nettideittailu on: Jos olet aivan uusi nettideittailun maailmassa, voi olla hyvä tietää ensin enemmän koko asiasta – faktoja siitä, miten se toimii. Täällä tutustumme nettideittailuun ja siihen, miten se on kehittynyt yhdeksi tavallisimmista tavoista kumppanin löytämiseksi.
  • Löydä sinkkuja erittäin sinkkupitoisesta maasta: Suomessa sinkkujen määrä kasvaa koko ajan, ja yhden hengen talouksia on jo yli miljoona. Onko se useimmissa tapauksissa kyse omasta valinnasta, vai löytyykö monia, jotka unelmoivat pääsevänsä eroon sinkkuelämästä? Miten he sen tekevät?
  • Nettideittailun käytöstavat ja etiketti: Kuten kaikessa vuorovaikutuksessa, on nettideittailussakin asioita, joita tehdään ja joita ei tehdä. Kuinka monen kanssa voit deittailla samanaikaisesti ja miten toimit, jos suhde ei tunnu etenevän?
  • Kontakti-ilmoituksen laatiminen nettiin: Nettideittailu on oikeastaan vain kehittynyt tapa julkaista kontakti-ilmoituksia (plus joukko kivoja lisätoimintoa, tietysti). Mutta miten kuvailet itseäsi, jotta tekisit itsellesi oikeutta ja saisit muut kiinnostumaan?
  • Miten valitset kuvan: Nettideittailu rakentuu hyvin pitkälle kuvien varaan. Näet heti, miltä näyttää se henkilö, johon aiot ottaa yhteyttä, ja hän voi nähdä sinut. Miten onnistut valitsemaan hyvän kuvan?
  • Pitäisikö leikkiä sosiaalista salapoliisia: Nykyisin netistä voi löytää paljon tietoa ihmisistä. Ehkä hänellä on Facebook- tai Twitter-tili, ehkä hän on Instagramissa tai LinkedIn:ssä. Kuinka paljon sinun tulisi etsiä tietoa niistä, joihin otat yhteyttä, ja mitä sinun pitäisi tehdä omille profiileillesi?
  • Miten otat yhteyttä ensimmäisen kerran: Ensimmäinen kontakti deittisivulla tapaamaasi henkilöön on tärkeä. Miten toimit, jotta et vaikuta yli-innokkaalta, mutta haluat kuitenkin näyttää olevasi vakavasti kiinnostunut?
  • Miten toimit ensimmäisessä henkilökohtaisessa tapaamisessa: Kun olette tulleet siihen vaiheeseen, jossa haluatte tavata oikeasti, alkavat asiat käydä jännittäviksi! Mitä teette ensimmäisillä treffeillä? Minne menette? Miten teet ensimmäisistä treffeistä mukavan tapaamisen, jossa tutustutte toisiinne miellyttävässä tunnelmassa?
  • Miksi juuri Happy Pancake: Miksi Happy Pancake on erilainen kuin muut netin deittisivustot? Mitä etuja meillä on tarjottavanamme?