Vinkkejä ja vihjeitä

Miksi valitsisit Happy Pancaken?

Deittisivustot muistuttavat toisiaan monella tavalla. Jotkut toiminnoista ovat välttämättömiä, jotta palvelu vastaisi kaikkien odotuksia. Sinun täytyy voida esitellä itsesi niin sanoin kuin kuvinkin, hakea deittiseuraa ja ottaa yhteyttä mahdollisiin kumppaneihin turvallisesti.

Jos nämä palvelut eivät toimi, netissä toimiva deittipalvelu ei voi vastata käyttäjiensä odotuksiin.

Yksi tärkeä eri palvelut erottava tekijä on käyttäjien lukumäärä. Yhtälö on yksinkertainen: mitä enemmän muita käyttäjiä sivuilla on, sitä helpompi sinun on tavata juuri itsellesi sopivin kumppani. Myös hinta vaikuttaa kokemukseesi sivustosta. Onneksi Happy Pancake erottuu joukosta positiivisesti molemmilla tavoilla.

Happy Pancakella on runsaasti käyttäjiä

Happy Pancake perustettiin Ruotsissa jo vuonna 2007, ja sivusto on saavuttanut todella suuren suosion. Yli 500 000 ruotsalaista on luonut sivustolle oman profiilin ja alkanut etsiä kumppania kauttamme. Nyt löydät meidät myös Suomesta! Monet ovat onnistuneet tapaamaan kauttamme, ja voit tutustua sivuillamme romanttisiin tarinoihin.

Käyttäjien runsaus tarkoittaa, että voit tavata samanhenkisiä ihmisiä, olivat kiinnostuksen kohteesi kuinka erikoisia tahansa. Voit tavata kiinnostavia ihmisiä asuinpaikastasi riippumatta.

Etsitpä mitä tahansa, on erittäin mahdollista, että juuri hän on jo luonut profiilin Happy Pancakeen.

Couple kissing

Palvelumme on täysin ilmainen – ihan oikeasti

Mitä hintaan tulee, Happy Pancake on ehdottomasti paras. Monet muut palvelut tarjoavat ilmaisen rekisteröitymisen, mutta käytön jatkamisesta tulee maksaa. Meidän palvelumme eivät sisällä piilotettuja kustannuksia, sillä käytät niitä aina täysin ilmaiseksi – niin rekisteröityminen, profiilin luominen kuin kumppanin haku ja yhteydenottokin on ilmaista.

Rahoitamme toimintamme mainoksilla, joten näet niitä toisinaan. Et kuitenkaan joudu koskaan maksamaan palvelustamme mitään.

Vaikka et maksa palvelumme käytöstä, haluamme korostaa, että emme koskaan tingi turvallisuudesta tai käyttömukavuudesta. Käsittelemme kaikkia tietoja luottamuksellisesti ja hakutoimintomme kuuluvat markkinoiden parhaimpiin.

Miksi siis valitsisit Happy Pancaken?

Meiltä löydät paljon kiinnostavia potentiaalisia kumppaneita, palvelumme on täysin maksuton ja sivumme käyttäminen on huippumukavaa!

Näin yksinkertaisesti se käy: rekisteröidy ja luo profiilisi jo tänään. Tulet huomaamaan, miten mukavaa kumppanin etsiminen on Happy Pancaken sivuilla.