Lisätietoja

Kuka sanoi että nettideittailu ei voi olla ilmaista ja laadukasta?

Nettideittailun suosio kasvaa koko ajan. Ja niin myös hinnat. Huomasimme sen kun päätimme perustaa HappyPancake -sivuston. Yleisesti ottaen tuotteiden ja palveluiden hinta laskee sitä mukaa kun ne yleistyvät. Nettideittailu on suositumpaa kuin koskaan mutta hinnoille ei juuri ole tapahtunut mitään. Tämän tilanteen ajattelimme muuttaa HappyPancake - sivustolla.

HappyPancake haluaa olla laadukas ja toimiva nettideittailupaikka. Sieltä löytyy kaikki ne toiminnot mitä haluatkin vaikka se on ilmainen. Ja me tarkoitamme kokonaan ilmainen, mikään sivustolla ei maksa mitään. Eli ei vain "Ilmainen liittyminen" niin kuin monella sivustolla, vaan "Ilmainen kaikki"! Sinun pitäisi voida sekä etsiä että kontaktoida haluamaasi seuraa ilman että siitä joutuu maksamaan. Meidän mielestämme se on hyvä idea, toivottavasti sinunkin.

Koska haluamme että HappyPancake on mukava paikka ja siellä on kiva olla jäsenenä, teemme kovasti töitä pitääksemme sivuston vapaana sisällöstä ja jäsenistä jotka eivät sovi nettideittailuun. Tarkistamme kaikki tekstit ja kuvat ennen lataamista, ja jäsenemme ovat tervetulleita auttamaan ilmoittamalla jutuista joita ei ehkä pitäisi olla tai tapahtua HappyPancaken sivuilla.

Joten jos sinunkaan mielestäsi nettideittailun ei pitäisi maksaa mitään - tervetuloa Happypancake.fi sivustolle!

Couple