Tästä on kysymys:

Tästä on kysymys HappyPancake sivustolla

Se että olemme ilmainen sivusto ei tarkoita sitä että olemme pihistelleet ominaisuuksissa ja toiminnoissa. Me haluamme olla oikeasti hyvä nettideittailupaikka, sellainen missä on kaikki mitä kuuluukin. Tutustuppa meihin tässä niin uskomme että olet samaa mieltä!

- Voit esitellä itsesi kirjoittamalla ja kuvilla. Perustietojen sekä tarkempien ominaisuuksien ja luonteenpiirteiden lisäksi voit lisätä profiilikuvan ja kirjoittaa oman esittelyn. Sen lisäksi kaikilla jäsenillä on oma valokuva-albumi.

- Happypancake.fi:ssa voit tehdä monenlaisia hakuja. Tavallisen perushaun lisäksi voit etsiä mielenkiintoisia henkilöitä hyvinkin tarkasti määritellen, tai sitten ihan nimimerkillä, tai vaikka selata uusia jäseniä. Meillä on myös match-kone, jonka avulla voit vertailla miten hyvin sinä ja hän sovitte toisillenne. Kuvailet vain millainen unelmiesi kumppani voisi olla ja toiminto hakee parhaat ehdokkaat automaattisesti.

- Me tarjoamme monenlaista tilastoa ja fiksuja työkaluja käyttöösi, joiden avulla seuraat mitä tapahtuu sinun ja toisten jäsenien välillä. Voit merkitä suosikkeja, tehdä estoja sekä kirjoittaa muistiinpanoja yksittäisistä jäsenistä. Ja täydellinen lista vierailuista löytyy luonnollisesti myös!

- Tietysti HappyPancakella on oma sisäinen sähköpostinsa, jolla voit turvallisesti viestitellä toisten kanssa. Tai sitten lähettää ihan vaan flirtin jos siltä tuntuu.

Mutta siis hetkinen..

... voiko nettideittailu olla siis sekä ilmaista että turvallista?

Kyllä. Me emme tingi turvallisuudesta vaikka olemme ilmainen palvelu. Kaikki kuvat ja esittelytekstit tarkastetaan ennen julkaisua. Itse voit tehdä ilmoituksen henkilöstä tai sisällöstä, jopa viesteistä, jotka mielestäsi eivät kuulu Happy Pancakeen. Voit myös tehdä eston, jos et halua tietyn jäsenen olevan yhteydessä.

... miksi Happy Pancake ylipäätään sitten on ilmainen, onko tässä joku taka-ajatus?

Ehdottomasti ei. Koko homman perusajatus on että antaa tavallisten banner-mainosten maksaa viulut sen sijaan että laitamme jäsenet kustantamaan toiminnan jäsenmaksuilla. Sinun tarvitsee vain jaksaa katsoa välillä vähän mainoksia samalla kun deittailet. ( ja meitä saa myös tukea klikkaamalla ja menemällä katsomaan jotain mainosta aina välillä)

Niinkuin näet, kaikki on kunnossa, joten mitä vielä ihmettelet? Siis tervetuloa Happypancake:iin!